moon calendar dining navigate-next
ONLINE BIZTOSÍTÁS
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Foglalási szabályzat

A következőkben részletes útmutatást talál a foglalás szabályairól, a foglalási adatlap kitöltéséről, a jelentkezési lap /utazás közvetítői szerződés továbbításáról, az utazás részvételi díjának fizetési módjáról és az utazási dokumentumok átvételéről. Kérjük, olvassa el az információkat !!!

Köszönjük, hogy a már több mint 23 éve működő Goldenway Utazási Iroda szolgáltatásait veszi igénybe utazása lefoglalásához. Kérjük, figyelmesen olvassa át a foglalási szabályzatunkat! Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére az oldalunkon feltüntetett elérhetőségeken. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a foglalási szabályzatot nem fogadja el, illetve az ott leírtakkal nem ért egyet, foglalás nem jöhet létre.

A Goldenway-2000 Kft. továbbiakban Goldenway Utazási Iroda Magyarországon bejegyzett Utazási Iroda.

A cég cégjegyzékszáma: 01-09-692981
A cég adószáma: 12568705-2-41
engedély száma U-000099

A Goldenway-2000 Kft által üzemeltett weboldal

 - www.goldenway.hu

A weboldalt mindenki ingyen használhatja. Az oldalon feltüntetett információkból vagy információ hiányból származó károkért, a hiányosan vagy tévesen feltüntetett árakért a Goldenway-2000 Kft. nem tehető felelőssé.

A Goldenway Utazási Iroda utazásközvetítőként jár el, a foglalt utazások, szolgáltatások teljesítéséért minden esetben az utazásszervező felel!

Foglalás folyamata és a foglalási adatlap kitöltése: 

A foglalás folyamatának elindításához, kérjük válasszon indulási időpontot.

A "KALKULÁCIÓ" gombra kattintva értesülhet az utazás várható végösszegéről, majd a "Az ajánlatkérő adtai" adatlapon a "Megjegyzés" hasábban meg kell adnia az utasok nevét, születési idejét, levelezési címét és telefon elérhetőségét vagy egyéb kéréseit a kiválasztott utazássla kapcsolatban.

Amennyiben a megrendelt szolgáltatásokról közületi számlát kér, adja meg a megjegyzés rovatban a számlázási nevét és címet. A Goldenway Utazási Iroda a közvetített utazásokról nem állíthat ki számlát az utas részére, a számlát minden esetben csak a kiválasztott út szervezője állíthatja ki melyet irodánk 6 évig megőríz és az utas kérésére továbbít a vevő/utas részére.

Amikor elkészült a foglalási adatlap kitöltésével a megjegyzés rovatba kérjük írja be "Megrendelés" és kattintson rá az ajánlatkérés gombra. 

Az ajánlatkérő adatlap elküldése:

Az ajánlatkérő adatlap beérkezése után, ellenőrzésre kerülnek a szabad helyek.

Ezt követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon jelzi, hogy a választott utazásra van-e még szabad férőhely.

A visszajelzés általában a foglalás beérkezésétől számított 2-3 munkanapon belül megtörténik. Nyári időszakban (június-augusztus) ez az idő hosszabb is lehet, ha nem kap irodánktól 3 napon belül választ kérjük érdeklődjön telefonon a 06-1-236-07-84-es telefonszámon.

Az utazási szerződés továbbítása:

Ezután munkatársaink elküldik Önnek, az Utazásszervező Általános Utazási Feltételeit, a Jelentkezési lapot, mely tartalmazza az utazók nevét, az indulási időpontot, a megrendelt szolgáltatásokat, az utazás részvételi díját és a Díjbekérőket mely tartalmazza fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat. 

A dokumentumokak megérkezése után Önnek a Jelentkezési lapot valamint az Általános Utazási Feltételeket és ha szükséges egyéb kiegészítő dokumentumokat (utlamondási biztosítás feltételeit, elfogadó nyilatkozatok...stb) aláírva vissza kell juttatnia hozzánk ( e-mailben vagy személyesen irodánkban) illetve meg kell fizetnie az utazás részvételi díj előlegét vagy a teljes részvételi díjat.

Az előleg az utazás teljes részvételi díjának 40 %-a, ha az indulási időpontig 35 napnál kevesebb van hátra, akkor a teljes részvételi díj és a megrendelt kapcsolódó szolgáltatások ( pl. repülőtéri illeték, vízum, utasbiztosítás ) teljes díja esedékes.

A részvételi díj fizetésének módjai:

- számlánkra átutalással (K&H Bank 10401000-50526680-71781000)

- személyesen készpénzben,

- közvetlen banki befizetés bármelyik Kereskedelmi és Hitelbank fiókban. 

A közvetlen banki befizetés a legkényelmesebb és leggyorsabb megoldás, mely teljesen térítésmentes. Nem kell mást tenni, mint az Önhöz közel lévő Kereskedelmi és Hitelbank fiókban a megadott számlaszámra befizetni. Kérjük, hogy befizetéskor tüntesse fel az e-maileben kapott fizetési díjbekérő (PRO-FORMA SZÁMLA) sorszámát a befizetési megbízáson. 

A részvételi díj megérkezése után véglegesítjük a foglalást.

Hogyan jut hozzá az utazáshoz szükséges dokumentumokhoz:

A teljes utazási költség megfizetése után, indulás előtt egy héttel küldjük el Önnek az utazáshoz szükséges dokumentumokat. 

Egyéni utak esetén: irodánktól egy részvételi jegyet kap ( voucher ), melyen megtalálható a partner utazási iroda vagy a szálláshely pontos címe, ahol jelentkeznie kell.

Buszos utak esetén: irodánktól egy részvételi jegyet kap ( voucher ), melyen megtalálható az autóbusz konkrét indulás helye, a találkozás- és a pontos indulás időpontja. 

Repülős utak esetén: irodánktól egy részvételi jegyet kap (voucher) és a repülőtéren a képviselőnél tudja átvenni a repülőjegyét de már egyre több esetben 1 héttel indulás előtt e-mailen elküldjük az eléektronikus utazási dokumentumokat.

Az utazási dokumentum ( részvételi jegy, voucher, utastájékoztató dokumentum, elektronikus utazási dokumentumok ) minden esetben minden lényeges és fontos információt tartalmaz az utazással kapcsolatban. 

Utazás lemondása: A  megrendelt és visszaigazolt foglalások lemondása esetén irodánk az utazásszervező mindenkori lemondási feltételeinek alkalmazásával jár el melyet minden esetben az "Általános Utazási Feltételek" tartalmaznak. A Goldenway Utazási Iroda fenntartja a jogát hogy útlemondás valamint módosítás esetén 3.000.-Ft/fő kezelési költséget számítson fel.

Kiegészítés: A Goldenway Utazási Iroda oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Utazási szerződés nem jön létre a foglalási adatlap elküldésével. Utazási szerződés csak az írásban rögzített feltételek és az utazásszervező általános utazási feltételei szerint a részvételi díj megfizetése után jön létre.

Fontos: csak abban az esetben tekintjük véglegesnek a megrendelést, ha a Goldenway Utazási Irodához visszaérkezett az aláírt utazási szerződés ( e-mailben, vagy személyesen irodánkban), és megfizetésre került az utazási szerződésben megadott részvételi díj. 


Sajnos a legnagyobb odafigyelés mellet is elképzelhető, hogy az utazási Jelentkezési lap / Utazási szerződés visszaküldése és a részvételi díj kiegyenlítése közti időszak alatt a megrendelt szolgáltatásra betelnek a szabad férőhelyek. Ha ez bekövetkezik a Goldenway Utazási Iroda azonnal értesíti az utast, hogy nincs már szabad hely a választott utazásra és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. Az utazási szerződés ilyen módon történő megszűnésből keletkező kárigény esetén a Goldenway Utazási Iroda kizárja a felelősségét és nem áll módjában elfogadni. Az utazási szerződés ily módon történő megszűnése esetén a Goldenway Utazási Iroda segít újabb utat találni, vagy visszafizeti a befizetett összeget.

A honlapon szereplő képek csak tájékoztató jellegűek, előfordulhat, hogy a valóságban az ábrázolt tájak, környezet, tárgyak, épületek, épületrészek, berendezési tárgyak stb. másképpen néznek ki, mint a fotón. A képek illusztrációk, nem minősülnek ajánlattételnek. A szobákra vonatkozó képek szintén tájékoztató jellegűek, a szobák kinézete, felépítése, az alkalmazott színek, a szobák bútorozottsága, egyéb felszereltsége a képtől eltérő lehet, és mindenképpen függ a szoba komfortfokozatától, illetve attól, hogy a szállodakomplexumon belül hol helyezkedik el.

A weboldalakon szereplő képek, leírások, és árak az utazásszervezők által továbbított XML adatbázisokból kerülnek fel a weboldalainkra. A feltüntetett információkból vagy információ hiányból származó károkért, a hiányosan vagy tévesen feltüntetett árakért és az esetlegesen a partnereink által jogtalanul feltöltött képekért a Goldenway Utazási Iroda nem tehető felelőssé!

 

Cég neve: Goldenway-2000 Kft.

Címe: 1132 Budapest Váci út 46/A.

Telefonszám: 06-1-236-07-84

Mobil: 06-70-164-53-23

E-mail:info@goldenway.hu

BFKH Engedélyszám: U-000099

Adószám: 12568705-2-41

Bankszámlaszám: K & H Bank 10401000-50526680-71781000

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbi oldalon tekintheti meg: Adatvédelmi tájékoztató


KIEMELT AJÁNLATAINK