moon calendar dining navigate-next
ONLINE BIZTOSÍTÁS
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Barbados utazások
RENDEZÉS: DÁTUM SZERINT / | ÁR SZERINT /

Barbados

Barbados a Kis-Antillák legkeletibb tagja és a Karib-térség egyik legkedveltebb úti célja. Domborzatát tekintve Barbados talán a legváltozatosabb karibi sziget. A kellemes klíma, a gyönyörű és tiszta strandok, a meleg tengervíz és a szívből jövő életöröm tökéletes feltételeket biztosítanak a pihentető nyaraláshoz. A félkör alakban húzódó karibi szigetlánctól kb. 160 km-re fekvő szigetország évi 3 000 óra napsütéssel büszkélkedhet, a forró trópusi napokat lágy passzátszelek enyhítik. A szigetnek van egy egyértelműen szélcsendes és egy szél felőli oldala. A korallzátonyokkal övezett szigeten türkizkék tenger, szép, fehérhomokos strandok és csodálatos vízi élővilág várja az ideérkezőket. Barbados egy darabka Anglia a Karib-térségben, a pompás viktoriánus kúriák, a tradicionális délutáni tea és a krikett iránti szenvedély a brit örökség bizonyítékai. Angol nyelvtudással bárki könnyen elboldogul.

Barbados infrastruktúrája fejlett, bankok, vásárlási lehetőségek és megfelelő higiéniai körülmények várják a turistákat. A sziget fejlett éjszakai élettel és szórakozási lehetőségekkel rendelkezik.

A turisták 35 hajós kirándulási lehetőség közül válogathatnak, de kipróbálhatják a tengeralattjárós túrát, a szörfözést, a széllovaglást, a kiteszörfözést, a könnyűbúvárkodást és a snorkelezést is. A látnivalók közül érdemes felkeresni a St. Nicholas Apátságot, a St. Michael Katedrálist, a Harrison Barlangot, a sziget botanikus kertjeit és számos tengerpartját.


KIEMELT AJÁNLATAINK